Γυναίκα τραυματίστηκε σε σκάφος - Άμεση επέμβαση ΚΣΕΔ

Γυναίκα τραυματίστηκε σε σκάφος - Άμεση επέμβαση ΚΣΕΔ

Στη διάσωση γυναίκας στην Πάφο, προχώρησε σήμερα (15/09) το μεσημέρι, το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.

Σύμφωνα με το ΚΣΕΔ, την 15η Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 13:51, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε κλήση από σκάφος που έπλεε σε θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου και πλησίον των ακτών, για παροχή ιατρικής βοήθειας λόγω τραυματισμού.

Το ΚΣΕΔ, κινητοποίησε άμεσα ταχύπλοο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας το οποίο παρέλαβε την τραυματία και τη μετέφερε στο λιμανάκι Πάφου με το σκάφος της όπου παραδόθηκε σε Ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ).

Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για περαιτέρω περίθαλψη.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE