ΚΥΠΡΟΣ

Επίσκεψη Νίκου Χριστοδουλίδη στη Λάρνακα - Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα

Επίσκεψη Νίκου Χριστοδουλίδη στη Λάρνακα - Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα

Την πόλη της Λάρνακας επισκέφθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από μέλη του επιτελείου του.

Ο κ. Χριστοδουλίδης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα και μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της πόλης, τα έργα που βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης, καθώς και προβλήματα που χρήζουν επίλυσης και χρειάζεται η συμβολή του κράτους.

Αναφερόμενος στις προοπτικές ανάπτυξης που διανοίγονται για τη Λάρνακα, ο κ. Χριστοδουλίδης υποστήριξε την ανάγκη δημιουργίας Δημόσιας Πανεπιστημιακής Σχολής των Επιστημών της Θάλασσας στην πόλη. Επί τάπητος τέθηκε επίσης το θέμα της εκμετάλλευσης του χώρου του Διανελλείου Ιδρύματος, καθώς και τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή Καμάρων.

Ο κ. Χριστοδουλίδης και τα μέλη του επιτελείου του, πραγματοποίησαν επίσης συνάντηση με τον Έπαρχο Λάρνακας Οδυσσέα Χατζηστεφάνου και μέλη της επαρχιακής διοίκησης, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη στελέχωση της επαρχιακής διοίκησης, τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίησης και την ανάγκη αναδιαμόρφωσης των στεγαστικών σχεδίων ώστε να ενισχυθεί η ύπαιθρος.

Ο κ. Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην πρότασή του για ενοποίηση όλων των υπηρεσιών που αφορούν στη στεγαστική πολιτική, με στόχο την καλύτερη διαχείριση, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε επίσης το Κέντρο Αριστείας Cyprus Marine and Maritime Institute (CMMI) το οποίο δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στον τομέα της έρευνας και εμπειρογνωμοσύνης σε θέματα που αφορούν τη θάλασσα, τη γαλάζια οικονομία, τη ναυτιλιακή τεχνολογία, τη συλλογή θαλάσσιων δεδομένων και την ενάλια αρχαιολογία.

Ακολούθησαν επισκέψεις στα γραφεία του Τμήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων Λάρνακας, στο Ταχυδρομείο Λάρνακας και στα ιδιωτικά νοσηλευτήρια Aimis Sergiou και ScalaMed.

Στις 8 το βράδυ, ο κ. Χριστοδουλίδης θα μιλήσει στην πανεπαρχιακή συγκέντρωση της επαρχίας Λάρνακας στην αίθουσα δεξιώσεων «Αστέρια» στην Αραδίππου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top