ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Με προσφορές και δώρα γιόρτασε τα 1α του γενέθλια το κατάστημα Cyta στο Metropolis Mall

Με προσφορές και δώρα γιόρτασε τα 1α του γενέθλια το κατάστημα Cyta στο Metropolis Mall

Ένα χρόνο γιόρτασε το κατάστημα Cyta στο Metropolis Mall και πολλοί ήταν εκείνοι που έτρεξαν να εκμεταλλευτούν το τετραήμερο ειδικών προσφορών σε κινητά και αξεσουάρ.

Από την Πέμπτη 15/9 μέχρι και την Κυριακή 18/9, οι επισκέπτες βρήκαν μοναδικές προσφορές σε κινητά Samsung και Apple, καθώς και ειδικές τιμές σε άλλα κινητά και αξεσουάρ.


Σε ένα διασκεδαστικό live link οι μουσικοί παραγωγοί του ΚΛΙΚ FM, Μαρία Παπακώστα και Κώστας Καρνάκης, ανέβασαν το κέφι και με τις μουσικές επιλογές που δημιούργησαν ατμόσφαιρα πάρτυ, και παράλληλα προσκάλεσαν τον κόσμο να δει τις προσφορές και να λάβει μέρος και στον μεγάλο διαγωνισμό του τετραημέρου. Βγάζοντας μια φωτογραφία με το αντικείμενο του διαγωνισμού στην είσοδο του καταστήματος και ανεβάζοντάς την σε story στο Instagram, οι πελάτες του καταστήματος Cyta έμπαιναν απευθείας στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός χάρισε στη μεγάλη τυχερή @christina mixail k μια δωροκάρτα αξίας €350!


Τέλος, το τετραήμερο γενεθλίων άφησε τους επισκέπτες με χαμόγελο, νέα κινητά και αξεσουάρ και την υπόσχεση για περισσότερες εορταστικές προσφορές σε κάθε ευκαιρία!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top