Σοκ στην Ελλάδα: Πατέρας βρήκε νεκρό τον 23χρονο γιο του

Σοκ στην Ελλάδα: Πατέρας βρήκε νεκρό τον 23χρονο γιο του

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Μαλεσίνας Φθιώτιδας από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης μέσα στο σπίτι του.

Ο άτυχος νέος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις στο κρεβάτι του από τον πατέρα του. Ο τελευταίος ειδοποίησε και γιατρό ήταν όμως αργά για το παιδί του.

Από την αστυνομία, όπως αναφέρει το lamiareport, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι ο 23χρονος έφυγε από παθολογικά αίτια, καθώς αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας.

Περισσότερα θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Λοκρών και θα πραγματοποιηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ως εδώ»: Καταγγελίες που σοκάρουν- κοινωνία που ασφυκτιά και θεσμοί σε οριακή δοκιμασία

«Ως εδώ»: Καταγγελίες που σοκάρουν- κοινωνία που ασφυκτιά και θεσμοί σε οριακή δοκιμασία

Η δημόσια συζήτηση στην Κύπρο βρίσκεται ξανά σε τροχιά έντασης – και αυτή τη φορά, όχι για ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για μια υπόθεση που ακουμπά τον ίδιο τον πυρήνα του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE