ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αβέρωφ Νεοφύτου: Ικανοποίηση για την απόφαση του ΤΕΠΑΚ για στήριξη προπτυχιακών φοιτητών

Αβέρωφ Νεοφύτου: Ικανοποίηση για την απόφαση του ΤΕΠΑΚ για στήριξη προπτυχιακών φοιτητών

Τη μεγάλη του ικανοποίηση για τη σημερινή, ομόφωνη, απόφαση του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου, μέσα από την οποία γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για στήριξη προπτυχιακών φοιτητριών και φοιτητών, εκφράζει, σε γραπτή δήλωση του, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Στα πλαίσια αυτά συγκαταλέγεται η αύξηση στο επίδομα ενοικίου αλλά και, σε συνεργασία με τον ΠΑΣΥΞΕ, η διασφάλιση αριθμού κλινών σε ξενοδοχεία της Λεμεσού στη χαμηλότερη δυνατή τιμή», προσθέτει.

Μια λύση, αναφέρει ο κ. Νεοφύτου, που τέθηκε επί τάπητος στην πρόσφατη συνάντησή του τόσο με το Συμβούλιο και τις Πρυτανικές Αρχές του ΤΕΠΑΚ όσο και με τον ΠΑΣΥΞΕ.

«Αντιμετωπίζεται έτσι στην πράξη, με λογική και ορθολογισμό αλλά και με πρακτικές, εφαρμόσιμες και δίκαιες λύσεις, το πρόβλημα της στέγασης των φοιτητών μας στην πόλη της Λεμεσού», καταλήγει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Σίγουρα προμηνύεται μια δύσκολη νύχτα» - Δημιουργούν αντιπυρικές ζώνες για αποτροπή επέκτασης της πυρκαγιάς

«Σίγουρα προμηνύεται μια δύσκολη νύχτα» - Δημιουργούν αντιπυρικές ζώνες για αποτροπή επέκτασης της πυρκαγιάς

Στο ανατολικό μέτωπο επικεντρώνονται οι προσπάθειες των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων, προκειμένου να αποτραπεί η επέκταση της πυρκαγιάς στο δάσος του Μαχαιρά, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου. «Σίγουρα προμηνύεται μια δύσκολη νύχτα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top