Αβέρωφ Νεοφύτου: Ικανοποίηση για την απόφαση του ΤΕΠΑΚ για στήριξη προπτυχιακών φοιτητών

Αβέρωφ Νεοφύτου: Ικανοποίηση για την απόφαση του ΤΕΠΑΚ για στήριξη προπτυχιακών φοιτητών

Τη μεγάλη του ικανοποίηση για τη σημερινή, ομόφωνη, απόφαση του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου, μέσα από την οποία γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για στήριξη προπτυχιακών φοιτητριών και φοιτητών, εκφράζει, σε γραπτή δήλωση του, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Στα πλαίσια αυτά συγκαταλέγεται η αύξηση στο επίδομα ενοικίου αλλά και, σε συνεργασία με τον ΠΑΣΥΞΕ, η διασφάλιση αριθμού κλινών σε ξενοδοχεία της Λεμεσού στη χαμηλότερη δυνατή τιμή», προσθέτει.

Μια λύση, αναφέρει ο κ. Νεοφύτου, που τέθηκε επί τάπητος στην πρόσφατη συνάντησή του τόσο με το Συμβούλιο και τις Πρυτανικές Αρχές του ΤΕΠΑΚ όσο και με τον ΠΑΣΥΞΕ.

«Αντιμετωπίζεται έτσι στην πράξη, με λογική και ορθολογισμό αλλά και με πρακτικές, εφαρμόσιμες και δίκαιες λύσεις, το πρόβλημα της στέγασης των φοιτητών μας στην πόλη της Λεμεσού», καταλήγει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE