Βόλος: Γυναίκα «μπούκαρε» σε σχολείο και απειλούσε ότι θα μαχαιρώσει τους μαθητές

Βόλος: Γυναίκα «μπούκαρε» σε σχολείο και απειλούσε ότι θα μαχαιρώσει τους μαθητές

Γυναίκα μπήκε σε σχολείο στο Βόλο και απειλούσε ότι θα μαχαιρώσει τους μαθητές, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση.

Χάος επικράτησε σε σχολείο του Βόλου το πρωί της Παρασκευής, όταν μία γυναίκα γύρω στα 50 μπήκε και απειλούσε ότι θα μαχαιρώσει τους μαθητές.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί σοκαρίστηκαν από το περιστατικό. Η γυναίκα συνέχιζε τις απειλές όμως δεν έδειχνε εάν είχε ή όχι μαχαίρι πάνω της. Αμέσως η διεύθυνση κάλεσε στην αστυνομία, που επενέβη και συνέλαβε την γυναίκα.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr η γυναίκα δεν φαίνεται να έχει κάποια οικογενειακή σχέση με μαθητή ή μαθήτρια του σχολείου που έγινε η επίθεση. Ευτυχώς μετά την έλευση της αστυνομίας ηρέμησαν τα πνεύματα αν και το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE