Ο Αχιλλέας Δημητριάδης στο Themaonline και το «The Break» του Μ. Νομικού- Δείτε την εκπομπή

Ο Αχιλλέας Δημητριάδης στο Themaonline και το «The Break» του Μ. Νομικού- Δείτε την εκπομπή

Να περνάς μια ζόρικη μέρα στη δουλειά, να φτάνει επιτέλους η ώρα για ένα διάλειμμα και να... σου’ ρχεται ο Μαρίνος Νομικός με τις ανορθόδοξες, προβοκατόρικες και ιντριγκαδόρικες ερωτήσεις του.

Μικρές, γρήγορες και ευέλικτες συνεντεύξεις με πρόσωπα της δημόσιας σφαίρας που έχουν κάτι να πουν για το αντικείμενο, τη ζωή τους, τον κόσμο γύρω τους αλλά με ερωτήσεις που πρώτα θα τεστάρουν τα όρια της ανοχής, της αντοχής, της ευπρέπειας, της λογικής, της υπομονής και -φυσικά- του χιούμορ. Γιατί σ’ αυτό το The Break σπάμε τη ρουτίνα, τον πάγο, τα καλούπια και ενίοτε τα νεύρα!

Δείτε στο πρώτο επεισόδιο

Πώς είναι για έναν μεγαλοαστό σαν τον Αχιλλέα Δημητριάδη να παίρνει σβάρνα τα χωριά της Κύπρου και να τρώει σε λίγους μήνες όσο σουζιούκκο δεν έχει φάει στη ζωή του; Ο γνωστός δικηγόρος και υποψήφιος πρόεδρος στην πρεμιέρα του The Break μιλάει για τον προεκλογικό αγώνα, τους πραγματικούς λόγους που δεν τον στήριξε το ΑΚΕΛ, την υπογραφή του σε έγγραφα του ψευδοκράτους, το “στόλισμα” από Χριστοδουλίδη στα μηνύματα που διέρρευσαν, τη συνεργασία των τεσσάρων και τι θα κάνει αν το αποτέλεσμα της κάλπης δεν είναι το επιθυμητό.

Σε συνεργασία με την https://blacklemon.tv/

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE