LIFESTYLE

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε σεξ με τον Πιτ Ντέιβιντσον μπροστά στο τζάκι για να... τιμήσει τη γιαγιά της

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε σεξ με τον Πιτ Ντέιβιντσον μπροστά στο τζάκι για να... τιμήσει τη γιαγιά της

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα με τις εμφανίσεις της, την ερωτική της ζωή και φυσικά, με τις δηλώσεις της.

Το ριάλιτι «The Kardashians» φέρνει στη δημοσιότητα πολλά από όσα συμβαίνουν πίσω από τις «κλειστές πόρτες» της δημοφιλούς οικογένειας. Ανάμεσα σε αυτά και την ερωτική τους ζωή.

Αν και η Κιμ Καρντάσιαν και ο Πιτ Ντέιβιντσον έχουν χωρίσει εδώ και λίγο καιρό, τα νέα επεισόδια του ριάλιτι περιλαμβάνουν πολλές αναφορές στη σχέση τους, αφού τα γυρίσματα είχαν ήδη πραγματοποιηθεί, ενώ το ζευγάρι ήταν ακόμα μαζί.

 

κιμπιτ

Στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε, η Κιμ αποκαλύπτει μία μάλλον «περίεργη» ερωτική στιγμή με τον πρώην σύντροφό της. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται να συζητά με τη γιαγιά της σχετικά με το σεξ, ενώ της αποκάλυψε πως σε μια από τις πιο προσωπικές της στιγμές με τον κωμικό ηθοποιό, «εμπνεύστηκε» από την ίδια.

«Ξέρεις τι είναι τρελό;», ξεκινάει να της λέει, με την 88χρονη να μη φαντάζεται σε καμία περίπτωση τη συνέχεια της διήγησής της.

«Ο Πιτ κι εγώ μέναμε στο ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς το περασμένο Σαββατοκύριακο και καθόμασταν μπροστά στο τζάκι και μιλούσαμε για ώρες. Κάποια στιγμή, του είπα: "Η γιαγιά μου μου είπε ότι ζεις πραγματικά τη ζωή, όταν κάνεις σεξ μπροστά στο τζάκι". Οπότε, κάναμε σεξ μπροστά στο τζάκι για να σε τιμήσουμε», της είπε η Καρντάσιαν και μάλλον, η αντίδραση της γιαγιάς της δεν ήταν η αναμενόμενη.

Η 88χρονη όχι μόνο δεν φάνηκε να «σοκάρεται» με την περιγραφή, αλλά ο μοναδικός της φόβος ήταν μην τυχόν και τους είδε κάποιος. «Δεν πιστεύω να έγινε αυτό στο λόμπι του ξενοδοχείου;», τη ρώτησε με την Κιμ να της απαντάει αρνητικά.

«Όχι στο λόμπι!», την καθησύχασε και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μα πόσο ανατριχιαστικό είναι να σκέφτεσαι τη γιαγιά σου πριν κάνεις σεξ;».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top