Επίθεση αρκούδας σε ορειβάτη στην Ιαπωνία - Με μπουνιές και κλωτσιές κατάφερε να ξεφύγει -Δείτε βίντεο

Επίθεση αρκούδας σε ορειβάτη στην Ιαπωνία - Με μπουνιές και κλωτσιές κατάφερε να ξεφύγει -Δείτε βίντεο

Από θαύμα γλίτωσε ένας ορειβάτης στην Ιαπωνία όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με αρκούδα.

Ειδικότερα, ο ορειβάτης αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του στις... πολεμικές τέχνες για να απωθήσει την εξαγριωμένη αρκούδα.

Ο άνδρας, σε βίντεο που κατέγραψε ο ίδιος, ακούγεται να ουρλιάζει καθώς η μαύρη αρκούδα τον πέταξε επανειλημμένα σε ένα βράχο στο όρος Futago της Ιαπωνίας νωρίτερα αυτό το μήνα.

Δείτε το βίντεο:

Φοβούμενος για τη ζωή του, ο άνδρας επιτέθηκε στην αρκούδα, με μπουνιές και κλωτσιές για να την απομακρύνει, μέχρι που τα παράτησε και έφυγε τρέχοντας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο άνδρας, παραδέχτηκε ότι εισέβαλε στην περιοχή της αρκούδας και εκτίμησε ότι το θηλαστικό υπερασπιζόταν το μικρό της.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούνιο, τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στην ιαπωνική πόλη Σαπόρο από επίθεση αρκούδας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE