ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δέχθηκε απειλές η γιατρός και αρνήθηκε την πρόταση για το Μακάρειο - Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη διαθεσιμότητα

Δέχθηκε απειλές η γιατρός και αρνήθηκε την πρόταση για το Μακάρειο - Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη διαθεσιμότητα

Άγνωστο παραμένει ακόμη το όνομα του γιατρού που θα αντικαταστήσει τον έναν από τους δύο στο Μακάρειο Νοσοκομείο, οι οποίοι είναι σε διαθεσιμότητα λόγω των ερευνών που γίνονται για τον θάνατο της 15χρονης Ιωάννας, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» η προηγούμενη γιατρός - αντικαταστάτρια αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση που είχε από το Υπουργείο Υγείας λόγω των απειλών που δέχθηκε.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι πιέσεις προς το Υπ. Υγείας για επιστροφή των γιατρών στα καθήκοντά τους, ενώ όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η πρώτη γιατρός που θα πήγαινε στο Μακάρειο ενημέρωσε το Υπουργείο ότι άλλαξε γνώμη, με τους αρμόδιους να κάνουν όλες τις ενέργειες με σκοπό να βρεθεί νέος αντικαταστάτης, ο οποίος βρέθηκε σύμφωνα με τον «Πολίτη» και θα έρθει από την Ελλάδα.  Το όνομα του θα αποκαλυφθεί μετά την άφιξη του και παραμένει κρυφό για να μην επαναληφθεί η ίδια ιστορία με την προηγούμενη γιατρό.

Παράλληλα με τα πιο πάνω οι αντιδράσεις συνεχίζονται από τους γονιούς που τα παιδιά τους παρακολουθούνταν από τους γιατρούς που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για το συγκεκριμένο θέμα και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμά κατέληξαν στο συμπέρασμα πως δεν υπήρχε άλλη επιλογή εκτός από την διαθεσιμότητα.

Υπενθυμίζουμε ότι δόθηκε πράσινο φως» στο αίτημα για εκταφή της σορού της 15χρονης, η οποία απεβίωσε τον περασμένο Μάρτιο μετά από χειρουργική επέμβαση για μεταμόσχευση νεφρού. Οι γιατροί είχαν διαπιστώσει πως η 15χρονη είχε όγκους και λήφθηκαν δείγματα έτσι ώστε να διαφανεί αν πρόκειται για καρκίνο.

Οι γονείς της 15χρονης αιτήθηκαν όπως μεταβεί ιατρός από το Ισραήλ στην Κύπρο για την κόρη τους, κάτι που όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, καθυστέρησε να γίνει και τελικά η Ιωάννα απεβίωσε πριν προλάβει να την εξετάσει ο ιατρός. Από την πρώτη στιγμή οι γονείς της 15χρονης προχώρησαν σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top