Σε απευθείας δίκη οι δύο νεαροί που ξυλοκόπησαν 37χρονο στην Πάφο - Διερευνούν υπόθεση φόνου εκ προμελέτης

Σε απευθείας δίκη οι δύο νεαροί που ξυλοκόπησαν 37χρονο στην Πάφο - Διερευνούν υπόθεση φόνου εκ προμελέτης

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου σε απευθείας δίκη παραπέμφθηκαν την Παρασκευή οι δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 27 και 20 ετών για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, 37χρονου από την Συρία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο κατηγορούμενοι ηλικίας 27 και 20 ετών παρουσιάστηκαν σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου και παραπέμφθηκαν σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου το οποίο θα συνεδριάσει στις 22 Νοεμβρίου του 2022.

Οι δύο κατηγορούμενοι όπως διέταξε το Δικαστήριο Πάφου θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου του 2022 οπότε το Δικαστήριο θα αποφασίσει κατά πόσο θα παραμείνουν υπό κράτηση ή εάν θα αφεθούν ελεύθεροι μέχρι την ημέρα της δίκης.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο 37χρονος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν Λευκωσίας μετά από χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι από ομάδα ομοεθνών του, όταν αυτοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα του στη 1:30 τα ξημερώματα της 27ης Σεπτεμβρίου, στην Πάφο.

Η Αστυνομία Πάφου διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και για την υπόθεση προχώρησε στην σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 20 και 27 ετών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE