Άγνωστος άνοιξε πυρ εναντίον κινητής κάμερας στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε φωτογραφίες

Άγνωστος άνοιξε πυρ εναντίον κινητής κάμερας στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε φωτογραφίες

Νέα υπόθεση ρίψης πυροβολισμών εναντίον οχήματος φωτοεπισήμανσης, διερευνά η Αστυνομία, στην επαρχία Λάρνακας.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε από υπάλληλο της εταιρείας, που έχει τη διαχείριση των κινητών καμερών φωτοεπισήμανσης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 9.45μ.μ. χθες, ενώ ο παραπονούμενος βρισκόταν εντός του οχήματος της εταιρείας, το οποίο ήταν σταθμευμένο, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, για έλεγχο τροχαίας, είδε να προσεγγίζει το όχημα μια μοτοσικλέτα σκούρου χρώματος, στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα. Ακολούθως, ο παραπονούμενος άκουσε δύο δυνατούς κρότους και είδε τη μοτοσικλέτα να απομακρύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Από έλεγχο που έκανε ο παραπονούμενος, αμέσως μετά, εντόπισε ζημιές, στο πίσω μέρος του οχήματος.

Αφού ενημερώθηκε η Αστυνομία για το περιστατικό, μέλη της μετέβησαν στη σκηνή για διενέργεια εξετάσεων. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι ζημιές στο όχημα, προκλήθηκαν από ρίψη πυροβολισμών, από κυνηγετικό όπλο.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE