Άκουσε την ποινή του 26χρονος - Βίαζε 65χρονο με κινητικά προβλήματα

Άκουσε την ποινή του 26χρονος - Βίαζε 65χρονο με κινητικά προβλήματα

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας επέβαλε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου ποινή άμεσης φυλάκισης 12 ετών σε 26χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο σε κατηγορίες που αφορούν βιασμό 65χρονου ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. 

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία αναφέρουν ότι την 1η Ιουλίου 2022, η αδελφή του 65χρονου κατήγγειλε ότι ο αδελφός της που μεταξύ άλλων αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, της τηλεφώνησε και της ανέφερε ότι ο φροντιστής του, ηλικίας 26 ετών τον κακοποιούσε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 65χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία στην παρουσία του φροντιστή ότι ο 26χρονος τον βίασε δύο φορές.

Ο 26χρονος συνελήφθη στις 2 Ιουλίου με δικαστικό ένταλμα και μετά από ακροαματική διαδικασία το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας επέβαλε στον αλλοδαπό, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου ποινή άμεσης φυλάκισης 12 ετών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.