«Εκλεισε» με διάταγμα υποστατικό στην Πάφο - Εντοπίστηκαν να παίζουν πάρανομα παιχνίδια

«Εκλεισε» με διάταγμα υποστατικό στην Πάφο - Εντοπίστηκαν να παίζουν πάρανομα παιχνίδια

Απαγορευτικό διάταγμα λειτουργίας υποστατικού εκδόθηκε την Τρίτη από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, ύστερα από εντοπισμό προσώπων να επιδίδονται σε κυβεία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 12.8.22 διενεργήθηκε επιχείρηση του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου σε υποστατικό, στην οδό Αγαπήνωρος, όπου και εντοπίστηκαν έξι πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Εναντίον των έξι καταχωρήθηκε ποινική υπόθεση και ταυτόχρονα εκδόθηκε διάταγμα από το Επαρχιακό Δικαστήριο που απαγορεύει την λειτουργία του υποστατικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE