Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Με διαδικασία εξπρές στον ανακριτή η 38χρονη, πήρε προθεσμία

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Με διαδικασία εξπρές στον ανακριτή η 38χρονη, πήρε προθεσμία

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και από την… πίσω πόρτα, πριν καν το ρολόι δείξει 08:00 το πρωί, μεταφέρθηκε στα δικαστήρια η 38χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της, μέσα σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Σε αποκλειστικά πλάνα που μετέδωσε το MEGA, η 38χρονη, με χειροπέδες πισθάγκωνα, μπήκε στο κτίριο από την πίσω πόρτα καθώς τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά και η μεταγωγή έγινε τόσο νωρίς για να μην υπάρξει περίπτωση αντιδράσεων.

Υπήρξε μάλιστα ένα… απρόοπτο, αφού όταν οι αστυνομικοί που τη συνόδευαν, χτύπησαν την πόρτα, δεν τους άνοιξε κανείς και χρειάστηκε να περάσουν κάποια λεπτά για να μπει η κατηγορούμενη στο κτήριο!

Λίγα λεπτά μετά την… επεισοδιακή άφιξή της, η 38χρονη έφυγε από το γραφείο της ανακρίτριας. Η κατηγορούμενη για την επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Η 38χρονη παραδόθηκε με… κινηματογραφικό τρόπο το απόγευμα της Τρίτης (25.10.2022), με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα να κάνει λόγο για κακοποιημένη γυναίκα, που έκανε την επίθεση με καυστικό υγρό γιατί δέχτηκε επίθεση από τον 36χρονο.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE