Σύλληψη 23χρονου - Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Σύλληψη 23χρονου - Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 23 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εντοπισμού μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2μ.μ. σήμερα, μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, εντόπισαν στην κατοχή 23χρονου, ο οποίος αφήχθη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, από χώρα του εξωτερικού, μία αποσκευή, η οποία περιείχε τέσσερις νάιλον σακούλες, εντός των οποίων υπήρχε ποσότητα κάνναβης βάρους 13 κιλών περίπου. Επίσης, ο 23χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη.

Ο 23χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισαγωγής, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Η ΥΚΑΝ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.