Τραγωδία για 49χρονη στη Λάρνακα - Έπεσε από ύψος καθώς καθάριζε τζάμια

Τραγωδία για 49χρονη στη Λάρνακα - Έπεσε από ύψος καθώς καθάριζε τζάμια

Τραγικό θάνατο βρήκε 49χρονη γυναίκα στην Τερσεφάνου, η οποία έπεσε από ύψος ενώ καθάριζε τζάμια σε οικία.

Το μοιραίο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (5/11). Μέλη της Αστυνομίας έλαβαν κλήση για τραυματισμένο πρόσωπο.

Αφού έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τη 49χρονη, η οποία έφερε χτυπήματα στο κεφάλι. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου παρά τις προσπάθειες των ιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η νενομισμένη νεκροτομή διενεργήθηκε σήμερα (8/11) από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Τα ευρήματα κατέδειξαν πως ο θάνατός της επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση λόγω πτώσης από ύψος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE