Έταζε ταξίδια και μετά «έτρωγε» τα χρήματα - Χειροπέδες σε 42χρονη καταζητούμενη τέσσερα χρόνια μετά

 Έταζε ταξίδια και μετά «έτρωγε» τα χρήματα - Χειροπέδες σε 42χρονη καταζητούμενη τέσσερα χρόνια μετά

Στη σύλληψη 42χρονης, η οποία καταζητείτο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία. Εναντίον της 42χρονης εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, από τον Αύγουστο του 2018. 

Σύμφωνα με αριθμό καταγγελιών που έγιναν στην Αστυνομία, μεταξύ Οκτωβρίου 2017 και Αυγούστου 2018, η 42χρονη, ως αντιπρόσωπος ταξιδιωτικού γραφείου, έλαβε χρηματικά ποσά, από πελάτες, με σκοπό να τους κλείσει τουριστικά πακέτα, τα οποία ωστόσο φέρεται να οικειοποιήθηκε.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: Aνάγκη ενίσχυσης της Άμυνας και της Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ

VIDEO: ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: Aνάγκη ενίσχυσης της Άμυνας και της Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ

Κατά την άφιξή του στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης της Άμυνας και της Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ και της κοινής ετοιμότητας απέναντι σε κρίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE