Τραγωδία στη Λεμεσό: Μητέρα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του το πέντε μηνών βρέφος της
Τραγωδία σημειώθηκε στη Λεμεσό, όπου βρέφος μόλις πέντε μηνών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι της οικογένειάς του.

Όπως σημειώνει στην ανάρτηση του ο ΠτΔ: «σήμερα, που η Τουρκία εντείνει σε όλα τα επίπεδα τις προκλητικές της ενέργειες, η σκοτεινή επέτειος ανακήρυξης του ψευδοκράτους, σφυρηλατεί τη θέληση όλων των Κυπρίων πολιτών, για μία πατρίδα ενωμένη και ελεύθερη από εξαρτήσεις και ξένους στρατούς κατοχής»
Η θλιβερή επέτειος ανακήρυξης του ψευδοκράτους, συνιστά μία ακόμη υπενθύμιση των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας.
Η ανακήρυξη του ψευδοκράτους αποτελεί παραβίαση κάθε έννοιας του διεθνούς δικαίου και περιφρόνηση των αρχών και αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Σήμερα, που η Τουρκία εντείνει σε όλα τα επίπεδα τις προκλητικές της ενέργειες, η σκοτεινή επέτειος ανακήρυξης του ψευδοκράτους, σφυρηλατεί τη θέληση όλων των Κυπρίων πολιτών, για μία πατρίδα ενωμένη και ελεύθερη από εξαρτήσεις και ξένους στρατούς κατοχής.
— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) November 15, 2022
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




