ΠΑΡΑ-THEMA

Δρ. Καραγιάννης: «Μου έλεγαν πολλοί για το χαμόγελο και την αισιοδοξία μου» - «Ήθελα να καθησυχάσω τον κόσμο» - Βίντεο

Δρ. Καραγιάννης: «Μου έλεγαν πολλοί για το χαμόγελο και την αισιοδοξία μου» - «Ήθελα να καθησυχάσω τον κόσμο» - Βίντεο

Φιλοξενούμενος στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ «Όμορφη μέρα κάθε μέρα», με παρουσιάστρια την Ελπίδα Ιακωβίδου, βρέθηκε ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Ο Δρ. Καραγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής και έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που καθημερινά έμπαινε στα σπίτια μας με σκοπό να μας ενημερώσει για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να τρομοκρατήσει τον κόσμο ούτε να προκαλέσει πανικό.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής είπε στον κ. Καραγιάννη πως της προκαλούσε μια αισιοδοξία με το χαμόγελο του κάθε φορά που τον έβλεπε στην τηλεόραση.

Ο ίδιος απάντησε: «Αυτό μου το είχαν πει πάρα πολλοί, για το χαμόγελο και την αισιοδοξία μου. Ήθελα να καθησυχάσω τον κόσμο, δίνοντας σιγουριά και ελπίδα».

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top