ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτρόπαιο έγκλημα στη Λευκωσία - Σκότωσαν γατάκι με αεροβόλο -Δείτε φωτογραφίες

Αποτρόπαιο έγκλημα στη Λευκωσία - Σκότωσαν γατάκι με αεροβόλο -Δείτε φωτογραφίες

Ενώπιον μιας αποτρόπαιης πράξης βρέθηκαν πολίτες στη Λευκωσία, αφού εντόπισαν ένα νεκρό γατάκι.

Σύμφωνα με ανάρτηση-καταγγελία από πολίτη στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άγνωστο πρόσωπο στον Στρόβολο πήρε το αεροβόλο και σκότωσε ένα από τα γατάκια, τραυματίζοντας παράλληλα τέσσερα άλλα.

Όπως σημειώνει η εν λόγω γυναίκα στην ανάρτηση «ένα τέρας σήμερα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το αεροβόλο του και να σκοτώσει 1 γατάκι, να τραυματίσει 4 (εκ των οποίων τα 2 νοσηλευονται και το 1 είναι παράλυτο με ψηλές πιθανότητες για να πρέπει να γίνει ευθανασία) και να εξαφανίστηκαν ακομα 2 (που μάλλον ούτε αυτά του γλίτωσαν).

Αυτά έγιναν στον Στρόβολο στην Αγράφων. Μετά από αμέτρητα τηλεφωνήματα και ενώ η Αστυνομία μου ανέφερε ότι θα έρθει αύριο διότι σήμερα η υπεύθυνη ηταν με άδεια άρα μονο από το τηλεφωνο μπορούσε να μου μιλήσει, τελικά επειδή τους είπα ότι αν δεν έρθουν θα δώσω δημοσιότητα στο θέμα επειδή αφήνουν απροστάτευτους τόσο τα ζώα όσο και τους πολίτες, ήρθαν - έλαβαν στοιχεία (ονομα και τηλέφωνα), δεν έβγαλαν ΚΑΜΙΑ φωτογραφία, δεν έλαβαν ΚΑΜΙΑ κατάθεση και έφυγαν. Η υπόθεση θα διερευνηθεί αύριο, όταν δεν θα έχουν άδεια. Μέχρι αύριο, όσα αβοήθητα ζώα ή άνθρωποι βρεθούν στο πεδίο βολής του τέρατος, μπορούν να περιμένουν.

Σας παρακαλώ δημοσιεύστε το, ας μάθουν τα τέρατα πως με την επιμονή μας θα πείσουμε την Αστυνομία να ασχοληθεί και θα τους βρει. Δεν είναι τόσοι πολλοί με άδεια αεροβόλου, που μισούν τα ζώα και μένουν κοντά μας. Δεν θα τους περάσει. Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου - Animal Party Cyprus - APC CAT P.A.W.S Cyprus Cyprus Voice for Animals (CVA) - Φωνή Για Τα Ζώα Της Κύπρου».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top