LIFESTYLE

Μας σόκαρε ο Έλληνας ηθοποιός! Είδε τον αδερφό του να σκοτώνεται από έκρηξη χειροβομβίδας…

Μας σόκαρε ο Έλληνας ηθοποιός! Είδε τον αδερφό του να σκοτώνεται από έκρηξη χειροβομβίδας…

Τον έχουμε δει σε σειρές, όπως «Το νησί», «10η Εντολή», «Κλεμμένα Όνειρα», «3ος Νόμος» αλλά και σε πολλά θεατρικά έργα.

 Ο λόγος για τον Θοδωρή Κατσαφάδο, ο οποίος δεν ήταν ποτέ λάτρης της έντονης δημοσιότητας. Ο ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για τα παιδικά του χρόνια: «Γεννήθηκα στη Μάνη, στο χωριό Λάκκος ή Κατσαφαδιάνικα, όπως ονομάζεται, γιατί σχεδόν όλοι εκεί ΄χουν το επίθετο Κατσαφάδος. Οβι γονείς μου ήταν πολύ φτωχοί. Ο πατέρας μου ασχολιόταν με τα πρόβατα και η μητέρα μου έκανε δώδεκα παιδιά. Εγώ είμαι ο «βενιαμίν» της οικογένειας».

Ωστόσο τα χρόνια δεν εξελίχθηκαν και τόσο ευχάριστα για τον ταλαντούχο άντρα. «Φύγαμε από το χωριό και ήρθαμε στην Αθήνα, στην Άνω Γλυφάδα, όταν σε ηλικία 9 χρονών “έχασα” με πάρα πολύ σκληρό και τραγικό τρόπο και με «συμμετοχή» μου εν – αγνοία μου – σ’ αυτό, τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο αδελφό μου, Παναγιώτη. Είναι ένα γεγονός που έχει σημαδέψει τη ζωή μου. Θεωρώ ότι τα προσωπικά μας δεν πρέπει να τα συζητάμε, αλλά αυτό σ’ το λέω, γιατί για εμένα είναι η “ταυτότητα” μου, είναι ο τρόπος της ζωής μου, είναι το συγκριτικό στοιχείο για όλη την υπόλοιπη ζωή μου», εξομολογείται και συγκλονίζει.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος, μίλησε αναλυτικά για τον τρόπο, που συνέβη το συγκεκριμένο δυστύχημα: «Ήταν Πρωτομαγιά του 1963 και παίζαμε στα χωράφια. Εκεί βρήκα μια χειροβομβίδα. Χωρίς να ξέρω τι ήταν αυτό, του την έδωσα και… πάντα θα θυμάμαι τα μάτια του που με κοιτάξανε για λίγο και μετά…», είπε με την φωνή του να σπάει στην Σίσσυ Μενεγάτου και το περιοδικό «Λοιπόν».

Ο ηθοποιός, γράφει το peoplegreece, κατέληξε να μην μπορεί να μιλήσει για 3 χρόνια. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως κατάφερε να συνεχίσει και να «ξορκίσει» μέσα από την δουλειά του, τον εφιάλτη που έζησε με τον αδερφό του και να συνεχίσει.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top