LIFESTYLE

«Βόμβα» για το Squid Game: Πρωταγωνιστής κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

«Βόμβα» για το Squid Game: Πρωταγωνιστής κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Ο 78χρονος ηθοποιός έγινε τον Ιανουάριο ο πρώτος Νοτιοκορεάτης που τιμάται με Χρυσή Σφαίρα, η οποία του απενεμήθη για τον ρόλο του ευάλωτου ηλικιωμένου στο επιτυχημένο δυστοπικό θρίλερ του Netflix.

Σύμφωνα με πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης, η νοτιοκορεατική εισαγγελία του απήγγειλε επισήμως κατηγορίες χθες, Πέμπτη, για ανάρμοστο άγγιγμα του σώματος μιας γυναίκας το 2017. Ο ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος.

Στοίχημα δισεκατομμυρίων το νέο «Avatar»
Οι πληροφορίες αυτές «δεν είναι ανακριβείς», δήλωσε στο AFP αξιωματούχος της εισαγγελίας της Σουόν, στα νότια προάστια της Σεούλ, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Σύμφωνα με τα νοτιοκορεατικά μέσα ενημέρωσης, το υπουργείο Πολιτισμού της χώρας αποφάσισε στη συνέχεια να διακόψει διαφημιστική εκστρατεία στην οποία εμφανίζεται ο Γιονγκ-σου.

Την σειρά “Squid Game”, μια σκοτεινή και βίαιη καταγγελία των παρεκτροπών του καπιταλισμού, στην οποία οι φτωχοί σκοτώνουν ο ένας τον άλλον στη διάρκεια σκληρών παιδικών παιγνιδιών με την ελπίδα να κερδίσουν εκατομμύρια, έχουν παρακολουθήσει δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι από την προβολή της το 2021 και παραμένει από τις πιο δημοφιλής σειρές του Netflix.

Πηγές: AFP, ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top