Στόχος βομβιστών το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύργου Λεμεσού – Σήκωσαν στο πόδι την περιοχή

Στόχος βομβιστών το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύργου Λεμεσού – Σήκωσαν στο πόδι την περιοχή

Έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, στα γραφεία κοινοτικού συμβουλίου Πύργου Λεμεσού, προκαλώντας ζημιές στην είσοδο των γραφείων. Η έκρηξη έγινε αντιληπτή τις πρωινές ώρες. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού για τη διενέργεια εξετάσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1 τα ξημερώματα, ακούστηκε δυνατή έκρηξη στην ανατολική Λεμεσό, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε από τα περίπολα της Αστυνομίας.

Λίγο πριν τις 6 το πρωί, εντοπίστηκαν ζημιές στην πόρτα και στον τοίχο της εισόδου των γραφείων του κοινοτικού συμβουλίου Πύργου.

Στο σημείο μετέβηκε περίπολο της ΑΔΕ Λεμεσού και πυροτεχνουργός. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE