ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έμπλεξε 33χρονος – «Πετούσε» με 130 χιλιόμετρα σε κεντρικό δρόμο

Έμπλεξε 33χρονος – «Πετούσε» με 130 χιλιόμετρα σε κεντρικό δρόμο

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν το τελευταίο 24ωρο μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου για την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 75 τροχαίες καταγγελίες, με τις περισσότερες να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, από τους ελέγχους έγιναν 75 τροχαίες καταγγελίες εκ των οποίων οι 35 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, δύο αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και μία οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης η Αστυνομία Πάφου εξετάζει υπόθεση οδήγησης με υπερβολική ταχύτητα, παράλειψη να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού με στολή, εναντίον 33χρονου.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, στις 7.12.22 και ώρα 19:20 στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, ενώ διενεργούνταν έλεγχοι ταχύτητας οδηγός οχήματος έτρεχε 130 χιλιόμετρα αντί 50 που ήταν το επιτρεπόμενο όριο. Του έγινε σήμα να σταματήσει, παρέλειψε και διέφυγε. Εκ των υστέρων, αυτός εντοπίστηκε. Όπως διαφάνηκε πρόκειται για 33χρονο, ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top