ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα ψηφίσετε στις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές; Τα έγγραφα που πρέπει να έχετε και όσα πρέπει να γνωρίζετε

Θα ψηφίσετε στις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές; Τα έγγραφα που πρέπει να έχετε και όσα πρέπει να γνωρίζετε

Όσοι ενδιαφέρονται να ψηφίσουν στις επικείμενες Αρχιεπισκοπικές Εκλογές θα πρέπει να γνωρίζουν εκ των προτέρων εάν είναι εγγεγραμμένοι στον Εκλογικό Κατάλογο και σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζουν, μέσω της ιστοσελίδας της Εκκλησίας (https://churchofcyprus.org.cy) στο σύνδεσμο με τίτλο «Μάθε που Ψηφίζεις», σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Εφόρου Αρχιεπισκοπικών Εκλογών, Ιωάννη Χαριλάου.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι αυτό θα πρέπει να γίνει προς αποφυγή ταλαιπωρίας των ενδιαφερομένων. Στην ιστοσελίδα, διευκρινίζεται, ο κάθε ενδιαφερόμενος με τα προσωπικά στοιχεία του θα μπορεί να ενημερωθεί επακριβώς πού ψηφίζει, συμπεριλαμβανομένης της Αρχιερατικής Επαρχίας, της Κοινότητας/Ενορίας και του Εκλογικού Κέντρου. Εναλλακτικά, θα μπορεί να αποταθεί στο τηλέφωνο 22554600.

Σημειώνεται ότι, κατά την ημέρα των Αρχιεπισκοπικών Εκλογών, για να μπορέσουν οι εκλογείς να ψηφίσουν θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους την πολιτική τους ταυτότητα ή προς περαιτέρω διευκόλυνσή τους, το εκλογικό τους βιβλιάριο το οποίο περιέχει τον αριθμό ταυτότητας μέσω του οποίου θα γίνεται η ταυτοποίηση του εκλογέα, καταλήγει η γραπτή ανακοίνωση του Γενικού Εφόρου Αρχιεπισκοπικών Εκλογών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Έκρηξη στη Λευκωσία: Μεταφέρθηκε και δεύτερο πρόσωπο στο Νοσοκομείο - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Έκρηξη στη Λευκωσία: Μεταφέρθηκε και δεύτερο πρόσωπο στο Νοσοκομείο - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/2) στη Λευκωσία, μετά από διαρροή υγραερίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top