ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιάκωβος Παναγή πατέρας ενός παιδιού ο αστυνομικός που τραυματίστηκε

Ο Ιάκωβος Παναγή πατέρας ενός παιδιού ο αστυνομικός που τραυματίστηκε

Σταθερά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του 33χρονου αστυνομικού που υπηρετεί στην τροχαία Πάφου και τραυματίστηκε σοβαρά μετά από εμπλοκή της υπηρεσιακής του μοτοσικλέτας με όχημα που οδηγείτο από 43χρονο κάτοικο Πάφου.

Ο 33χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται στο νευροχειρουργικό θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Πρόκειται για τον Ιάκωβο Παναγή, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 20 Ιουλίου, από το ΓΝ Πάφου  στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, αφού σύμφωνα με τον  επί καθήκοντι ιατρό, ο 33χρονος υπέστη κάταγμα κρανίου και υποσκληρίδιο αιμάτωμα, υπαραχνοειδή αιμορραγία και διάφορους μώλωπες και εκδορές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 15:10 χθες το μεσημέρι, όταν ο αστυνομικός που υπηρετεί στην τροχαία Πάφου, οδηγώντας την υπηρεσιακή του μοτοσικλέτα συγκρούστηκε στην οδό Ρηγαίνης στη Γεροσκήπου με το όχημα 43χρονου κάτοικου Πάφου, κατά τη διάρκεια καταδίωξης νεαρού.

Οι εμπλεκόμενοι τραυματίστηκαν σοβαρά, αφού όπως εκτιμάται η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Ο 43χρονος οδηγός του οχήματος , σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, υπέστη θλάση αυχένα και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Από το δυστύχημα και τα δύο οχήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top