Μόλος Λεμεσού: Αστυνομικός των Βάσεων και γιατρός έσωσαν 83χρονη από βέβαιο πνιγμό!

Μόλος Λεμεσού: Αστυνομικός των Βάσεων και γιατρός έσωσαν 83χρονη από βέβαιο πνιγμό!

Από θαύμα σώθηκε 83χρονη στη Λεμεσό, όταν κόντεψε να πνιγεί. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 83χρονη γυναίκα, έχασε τις αισθήσεις της και βρέθηκε να επιπλέει στο νερό σε παραλία στην περιοχή του Μόλου στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στο Θαλασσάκι.

Την 83χρονη αντιλήφθηκε αστυνομικός των βρετανικών βάσεων, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο και έκανε τα δέοντα για να μεταφερθεί στην ακτή. Εν συνεχεία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην 83χρονη από γυναίκα ιατρό, η οποία κατάφερε να επαναφέρει την ηλικιωμένη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE