ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστοδουλίδης: «Θα μιλήσουμε με ειλικρίνεια στην κοινωνία...στόχος καλύτερο επίπεδο ζωής και πιο αξιοπρεπή καθημερινότητα»

Χριστοδουλίδης: «Θα μιλήσουμε με ειλικρίνεια στην κοινωνία...στόχος καλύτερο επίπεδο ζωής και πιο αξιοπρεπή καθημερινότητα»

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές και μήνυμα προς τους νέους ότι οι αποφάσεις που θα ληφθούν από την επόμενη διακυβέρνηση τους αφορούν άμεσα διότι αυτοί θα επωμιστούν τα θετικά ή αρνητικά των πολιτικών που θα ακολουθηθούν, απηύθυνε από τη Σωτήρα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση, αναφέρθηκε στην κοινή εκστρατεία με ανθυποψηφίους του για εγγραφή νέων ψηφοφόρων, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του επιτελείου Νίκου Χριστοδουλίδη, τονίζοντας ότι «εμείς θέλουμε όσοι  περισσότεροι συμπατριώτες μας να προσέλθουν στις κάλπες. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν ευνοούν μαζική συμμετοχή στις εκλογές για τους δικούς τους λόγους. Δεν θα τους κρίνω. Εμείς επιζητούμε τη μαζική συμμετοχή στις εκλογές και είναι κάτι για το οποίο ζητώ τη βοήθειά σας έτσι ώστε μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου που είναι η τελευταία μέρα εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους, να εγγραφούν όσο το δυνατό περισσότεροι νέοι μας».

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, τόνισε τη σημασία της ειλικρίνειας και του σεβασμού απέναντι στην κοινωνία, σημειώνοντας ότι ο ίδιος δεν θα επενδύσει στον φόβο για να εξασφαλίσει την ψήφο του Κυπριακού λαού εξαγγέλλοντας ταυτόχρονα καθημερινά παροχές. Την ίδια ώρα διερωτήθηκε γιατί αυτές οι παροχές, δεν προτάθηκαν τόσο καιρό;

«Εμείς, σε αντίθεση με άλλους που παρουσιάζουν τον εαυτό τους ως Μεσσίες, είμαστε εδώ για να μιλήσουμε με ειλικρίνεια στην κοινωνία, ακριβώς γιατί πρώτα και πάνω από όλα τη σεβόμαστε» ανέφερε, προσθέτοντας ότι «επενδύουμε στην προοπτική και την ελπίδα που δημιουργείται μέσα από μια συλλογική προσπάθεια με στόχο ένα καλύτερο αύριο για όλους μας, και όχι για τους λίγους και τους φίλους μας».

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τη προεδρία της Δημοκρατίας αφού αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του προγράμματος διακυβέρνησης του για την ενίσχυση της μεσαίας τάξης, τη διεύρυνση του παραγωγικού τομέα της οικονομίας, την ακρίβεια, το μεταναστευτικό, τη νέα γενιά και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και της δημόσιας υπηρεσίας, διαβεβαίωσε ότι έχει πλάνο για την διακυβέρνηση της χώρας από την πρώτη ημέρα.

Τόνισε επίσης τις προτάσεις του, ειδικότερα για την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου για την επέκταση της τουριστικής περιόδου, την έγκαιρη καταβολή του επιδόματος ανεργίας στους εργαζόμενους και την αλλαγή πολιτικής με επιδότηση της εργασίας κι όχι της ανεργίας.

Καταλήγοντας ο κ. Χριστοδουλίδης διαβεβαίωσε ότι «ο στόχος μου είναι ένας, και είναι ξεκάθαρος: Να φτιάξουμε μια Κύπρο καλύτερη για τα παιδιά μας και να προσφέρουμε στον κάθε πολίτη, στο σύνολο του Κυπριακού λαού, καλύτερο επίπεδο ζωής και πιο αξιοπρεπή καθημερινότητα».

Δείτε απόσπασμα της ομιλίας:


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top