ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέο ΔΣ του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου

Νέο ΔΣ του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου

Το Συμβούλιο του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, στη χθεσινοβραδινή του συνεδρία για καταρτισμό σε σώμα, μετά την πραγματοποίηση της 54ης Ετήσιας Γενικής του Συνέλευσης του Συνδέσμου, εξέλεξε τον Δημήτρη Βάκη ως Πρόεδρο του Συνδέσμου για την περίοδο 2015-2017 και Αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Χάλιο.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι ο κ. Βάκη είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της KPMG Limited, κατέχει πτυχίο Πληροφορικής και Λογιστικής (BSc Joint Honours) και είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales.

Σήμερα είναι υπεύθυνος για ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο πελατών σε θέματα ελέγχου και άλλων υπηρεσιών, και ηγείται των τμημάτων IT και Markets & Marketing της KPMG στην Κύπρο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top