Τα μηνύματα της Καϊλή μέσα από το κελί και τα επόμενα βήματα

Τα μηνύματα της Καϊλή μέσα από το κελί και τα επόμενα βήματα

Για τα χρήματα που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι της, για την κόρη της αλλά και τον σύντροφό της που βρίσκεται και ο ίδιος προφυλακισμένος για το Qatargate, μίλησε η Εύα Καϊλή μέσω του δικηγόρου της.

Η πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής έστειλε τα δικά της μηνύματα συνεχίζοντας να ισχυρίζεται ότι είναι αθώα, ενώ αποκάλυψε και το τι θα κάνει εάν τελικά οι δικαστικές αρχές αποφασίσουν το επόμενο διάστημα την αποφυλάκισή της.

Ο συνήγορος της Εύας Καϊλή Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε για την Εύα Καίλή υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι ζει έναν εφιάλτη στη φυλακή.

«Η καρδιά της αιμορραγεί κυριολεκτικά για το 22 μηνών παιδί της, το οποίο είναι μόνο του και μπορεί να στηρίζεται μόνο στον παππού του».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE