Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε για την ιδέα που είχε, η οποία της πρόσφερε εισόδημα μέχρι και 50.000 ευρώ τον μήνα.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Status» στο AstraTV, όπου και μίλησε για την πορεία της στο θέατρο, αλλά και την ενασχόλησή της με τη ζωγραφική.
Αρχικά, η Κάρμεν Ρουγγέρη είπε: «Το σπίτι μου το έκανα από τη ζωγραφική. Κάποια στιγμή δεν μας έφταναν τα χρήματα για να πληρώσουμε τα γραμμάτια για το δάνειο του σπιτιού και έβαλα μπροστά τη ζωγραφική στο ύφασμα, έκανα ζωγραφιστά νυφικά. Κι από ‘κει που έπαιρνα 3.500 ευρώ μισθό στο Εθνικό Θέατρο, έβγαζα 50.000 από τη ζωγραφική».
Δείτε το βίντεο μετά το 41:40
Στη συνέχεια, η ηθοποιός πρόσθεσε ότι: «Έτσι έκανα το σπίτι μου, το αυτοκίνητό μου, όλα από αυτό. Το έκανα για 8 χρόνια, δούλεψα πολύ. Βέβαια, μετά βγήκαν και ανταγωνιστές, γιατί πρώτη το είχα λανσάρει εγώ. Η αλήθεια είναι ότι πάντοτε έβρισκα τρόπο να βρω κάτι καινούργιο για να μπορέσω να τα βγάλω πέρα καλύτερα στη ζωή μου. Και οτιδήποτε έβαζα με τον νου μου αποδεικνυόταν ότι θα πάει καλά».
«Ζωγράφισα το νυφικό μου και πήγα με μία φίλη μου σε ένα κατάστημα και τους λέω: γιατί να έχετε ένα κεντημένο νυφικό και να μην έχετε ένα ζωγραφιστό; Λέει αυτός "ενδιαφέρομαι, έχω παλιά νυφικά και δεν ξέρω τι να τα κάνω". Τα παίρνω εγώ, ζωγράφισα 1-2 νυφικά, τα έβαλε στη βιτρίνα κι έγιναν ανάρπαστα. Με έπαιρναν μέχρι από τη Λάρισα και μου ζητούσαν νυφικά» είπε τέλος.
Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.