ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλοκαίρι τη μέρα, τσουχτερό κρύο την νύχτα – Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι και τη Δευτέρα

Καλοκαίρι τη μέρα, τσουχτερό κρύο την νύχτα – Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι και τη Δευτέρα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα, κυρίως στα δυτικά και στα ανατολικά παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Αργότερα ενδέχεται να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top