ΚΟΣΜΟΣ

Διαψεύδει ότι δωροδοκήθηκε ο Σερντάρ Ντενκτάς λέγοντας πως περιουσία είναι το επίθετό του

Διαψεύδει ότι δωροδοκήθηκε ο Σερντάρ Ντενκτάς λέγοντας πως περιουσία είναι το επίθετό του

Ως ψέμα αντέκρουσε ο Σερντάρ Ντενκτάς τις κατηγορίες εναντίον του για δωροδοκία 9 εκ ΤΛ (3 εκ ευρώ) που πήρε για το κλείσιμο των “τ/κ αερογραμμών”.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο πρόεδρος του τ/κ Δημοκρατικού κόμματος ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή ιδιωτικού σταθμού και ρωτήθηκε για το θέμα απαντώντας ότι “η κατάστασή μου και η κατάσταση των αδερφών είναι ξεκάθαρη” και πως “η περιουσία μου είναι το καθαρό μου μέτωπο και το επίθετό μου”. Το μόνο περιουσιακό στοιχεία που έχει, πρόσθεσε, είναι ένα σπίτι στο Μπογάζι που κληρονόμησε από τον πατέρα του.

Διευκρίνισε επίσης ότι μετά τον θάνατο του πατέρα του, Ραούφ Ντενκτάς έχουν πληρώσει όλα τα προσωπικά του χρέη αλλά του ίδιου του έχει μείνει το χρέος που υπάρχει στο όνομά του για το κόμμα του. “Στην τράπεζα υπήρχαν αρκετά χρήματα, τώρα έχω μόνο κομματικά χρέη”.

Το τελευταίο διάστημα ο Σερντάρ Ντενκτάς είχε δεχθεί επικρίσεις γιατί ακόμα και μετά τις “προεδρικές εκλογές” και ενώ όλοι οι πολιτικοί το έπραξαν, ο ίδιος δεν είχε προβεί σε ανακοίνωση του πόθεν έσχες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top