Διαγράφει 10 μέλη η ΕΔΕΚ που στηρίζουν άλλους υποψήφιους - Θα ενημερωθούν την Δευτέρα

Διαγράφει 10 μέλη η ΕΔΕΚ που στηρίζουν άλλους υποψήφιους - Θα ενημερωθούν την Δευτέρα

Μέλη της ΕΔΕΚ τα οποία αποφάσισαν να στηρίξουν δημόσια άλλους υποψηφίους, από αυτόν που αποφάσισε να στηρίξει το κόμμα, θα απωλέσουν την ιδιότητα του μέλους, δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο ο γενικός Διευθυντής της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης. Σημείωσε πως η απόφαση έχει παρθεί ομόφωνα σε συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου την Πέμπτη.

Ερωτηθείς εάν η απόφαση αφορά τον βουλευτή του κόμματος, Κωστή Ευσταθίου, ο οποίος πρότεινε την υποψηφιότητα του Γιώργου Κολοκασίδη, ο κύριος Σολομωνίδης είπε ότι θα σεβαστεί την απόφαση του Πολιτικού Γραφείου και ότι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν γραπτώς τη Δευτέρα.

Στη συνέχεια, είπε, τα ονόματα θα δοθούν στη δημοσιότητα από την ΕΔΕΚ.

Ο κύριος Σολομωνίδης ανέφερε, ακόμη, ότι η απόφαση αφορά δέκα περίπου μέλη του κόμματος και ότι ο Γιώργος Βαρνάβα δεν εμπτίπτει σε αυτήν την κατηγορία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Έφτασε στην Αίγυπτο – «Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στην επίτευξη συνθηκών σταθερότητας»

ΠτΔ: Έφτασε στην Αίγυπτο – «Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στην επίτευξη συνθηκών σταθερότητας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφίχθηκε στο Σαρμ ελ Σέιχ για τη Σύνοδο Κορυφής Ειρήνης, όπου θα υπογραφεί η ιστορική συμφωνία για εκεχειρία στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE