Συνεδριάζουν για τον κορωνοϊό οι επιδημιολόγοι - Όσα θα συζητήσουν

Συνεδριάζουν για τον κορωνοϊό οι επιδημιολόγοι - Όσα θα συζητήσουν

Το απόγευμα συνεδριάζει η συμβουλευτική επιστημονική επιτροπή για τον κορωνοϊό, υπό τον Υπ. Υγείας, για επανεξέταση δεδομένων σε σχέση με την πανδημία, μετά την έξαρση κρουσμάτων στην Κίνα.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας αναφέρει ότι η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 3 το απόγευμα και μετά το πέρας της θα γίνουν δηλώσεις.

Στη σύσκεψη θα επανεξεταστούν τα δεδομένα και θα αξιολογηθεί  κατά πόσο πρέπει να παρθούν οποιαδήποτε μέτρα, τα οποία αναμένεται να τεθούν την Τετάρτη στο Υπουργικό Συμβούλιο προς έγκριση.

'Οπως όλα δείχνουν και με βάση και το τι πράττουν άλλες χώρες της ΕΕ, αν θα παρθούν μέτρα στην Κύπρο, αυτά θα αφορούν σε PCR τεστ για ταξιδιώτες που φτάνουν από την Κίνα αλλά και σε χρήση μάσκας από όλους τους επιβάτες που φθάνουν στην Κύπρο αεροπορικώς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE