ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γνωστός κτηνίατρος ο άτυχος Παντελής Πεπόνιας που «έσβησε» μετά το τροχαίο στη Λεμεσό - «Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία»

Γνωστός κτηνίατρος ο άτυχος  Παντελής Πεπόνιας που «έσβησε» μετά το τροχαίο στη Λεμεσό - «Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία»

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του 72χρονου Παντελή Πεπόνια, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο δρόμο Πέρα παιδί – Μανδριά, το απόγευμα της Δευτέρας 09 Ιανουαρίου.  Ο άτυχος 72χρονος, ήταν γνωστός κτηνίατρος στην Λεμεσό και η είδηση του θανάτου προκάλεσε βαθιά θλίψη σε όσους τον γνώριζαν.

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια του εξέφρασε και ο Δήμαρχος Λεμεσού, ο οποίος σε ανάρτηση του αναφέρει: «Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για τον αδόκητο χαμό του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Λεμεσού, κου Παντελή Πεπόνια, που έχασε τη ζωή του χθες σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία 72 ετών. Ο αείμνηστος Παντελής Πεπόνιας υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Λεμεσού από το 1997 έως και το 2001 και διακρίθηκε για την έντονη δράση του στα κοινά της πόλης. Παράλληλα, προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του επί σειρά ετών ως Κτηνίατρος.
Ειλικρινή συλλυπητήρια προς τους οικείους του.»

Ανάρτηση έκανε και ο «Άρης Λεμεσού», στην οποία σημειώνει: «Η είδηση του θανάτου του πιστού οπαδού του Άρη , κτηνίατρου Δρ. Παντελή Πεπόνια έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σήμερα στο νέο γήπεδο Λεμεσού. Ο ιατρός απεβίωσε σε ηλικία 72χρ. μετά από τροχαίο δυστύχημα που επισυνέβη σήμερα γύρω στις 18:30.
Αιωνία σου η μνήμη κ. Παντελή. Ο Θεός να ανάπαυση την ψυχή σου»

Υπενθυμίζεται ότι ο 72χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στο δρόμο Πέρα παιδί - Μανδριά όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και μεταφέρθηκε στο Γεν Νοσοκομείο Λεμεσού όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατος του.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή του νέου θανατηφόρου, ο βοηθός υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε ότι, γύρω στις 18:00 και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 72χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, «το οποίο πλαγιολίσθησε και αφού κινήθηκε αριστερά της πορείας του, προσέκρουσε πάνω σε δέντρο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top