Σε διαμαρτυρία για κλείσιμο ζωολογικού κήπου Λεμεσού συμμετέχει το Κόμμα για τα Zώα

Σε διαμαρτυρία για κλείσιμο ζωολογικού κήπου Λεμεσού συμμετέχει το Κόμμα για τα Zώα

Σε εκδήλωση διαμαρτυρίας θα συμμετάσχει αύριο, Σάββατο, το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου, στο πλαίσιο κινητοποιήσεων φιλόζωων, εθελοντών και οργανωμένων ομάδων, για κλείσιμο του ζωολογικού κήπου της Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, αίτημα των διαμαρτυρόμενων είναι να τερματιστεί «η απαράδεκτη σκλαβιά και φυλάκιση των αθώων ζώων». «Φτάνει πλέον ο εμπαιγμός, φτάνει πλέον να έχουμε άλλους θανάτους αθώων ζώων. Είναι καιρός να καταλάβουν όλοι ότι τα ζώα δεν είναι για να ψυχαγωγούνται οι πολίτες και ούτε έχουν εγκληματήσει για να είναι αιχμάλωτα μέσα σε άχαρα κλουβιά με φόντο την απέραντη θλίψη», προστίθεται.

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου καλεί τον Δήμαρχο Λεμεσού να δώσει τέλος «σε αυτή την βαρβαρότητα, σε αυτή την εξόφθαλμη κακομεταχείριση των ζώων» και να παραστεί στην εκδήλωση ώστε να παραλάβει σχετικό υπόμνημα. Η εκδήλωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 12 έξω από τον ζωολογικό κήπο της Λεμεσού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE