ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε διαμαρτυρία για κλείσιμο ζωολογικού κήπου Λεμεσού συμμετέχει το Κόμμα για τα Zώα

Σε διαμαρτυρία για κλείσιμο ζωολογικού κήπου Λεμεσού συμμετέχει το Κόμμα για τα Zώα

Σε εκδήλωση διαμαρτυρίας θα συμμετάσχει αύριο, Σάββατο, το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου, στο πλαίσιο κινητοποιήσεων φιλόζωων, εθελοντών και οργανωμένων ομάδων, για κλείσιμο του ζωολογικού κήπου της Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, αίτημα των διαμαρτυρόμενων είναι να τερματιστεί «η απαράδεκτη σκλαβιά και φυλάκιση των αθώων ζώων». «Φτάνει πλέον ο εμπαιγμός, φτάνει πλέον να έχουμε άλλους θανάτους αθώων ζώων. Είναι καιρός να καταλάβουν όλοι ότι τα ζώα δεν είναι για να ψυχαγωγούνται οι πολίτες και ούτε έχουν εγκληματήσει για να είναι αιχμάλωτα μέσα σε άχαρα κλουβιά με φόντο την απέραντη θλίψη», προστίθεται.

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου καλεί τον Δήμαρχο Λεμεσού να δώσει τέλος «σε αυτή την βαρβαρότητα, σε αυτή την εξόφθαλμη κακομεταχείριση των ζώων» και να παραστεί στην εκδήλωση ώστε να παραλάβει σχετικό υπόμνημα. Η εκδήλωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 12 έξω από τον ζωολογικό κήπο της Λεμεσού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top