ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατέρρευσε μέρος οροφής σε δωμάτιο νοσηλείας του ΓN Λευκωσίας

Κατέρρευσε μέρος οροφής σε δωμάτιο νοσηλείας του ΓN Λευκωσίας

Κατέρρευσε μέρος οροφής σε δωμάτιο νοσηλείας, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω διαρροής νερού.

Σε ανακοίνωση του ο ΟΚΥπΥ ανέφερε ότι, το περιστατικό αφορά διαρροή νερού από την οροφή του νοσοκομείου, όπου μικρό μέρος ψευδοροφης σε δωμάτιο κατέρρευσε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Το δωμάτιο, όπως ανέφερε ο ΟΚΥπΥ, «απομονώθηκε, οι ασθενείς μετακινήθηκαν και κλήθηκαν οι τεχνικές υπηρεσίες, όπου επιληφθηκαν της κατάστασης».

«Σημειώνεται ότι, τα έργα ανανέωσης της μόνωσης της ταράτσας του νοσοκομείου βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά σταμάτησαν τις μέρες αυτές λόγω βροχών. Τα έργα θα συνεχισθούν τις επόμενες μέρες. Ο Οργανισμός εκφράζει τις απολογίες του και προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για άμεση αποκατάσταση των ζημιών», καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του εν αργία Αρχιμανδρίτη και ηγούμενου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκταρίου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση του χρηματοκιβωτίου, που εντοπίστηκε στους χώρους της Μονής και περιείχε το χρηματικό ποσό των €807,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top