Άγριο ξεκατίνιασμα στο facebook γνωστού Κύπριου...με τον Σπαλιάρα να παίρνει μέρος «Εγώ μόνο τη μάνα σου θυμάμαι»

Άγριο ξεκατίνιασμα στο facebook γνωστού Κύπριου...με τον Σπαλιάρα να παίρνει μέρος «Εγώ μόνο τη μάνα σου θυμάμαι»

Ο κακός χαμός έχει προκληθεί από τη δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα πως έχει... πάει με 4.000 κοπέλες!

Η δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα ότι έχει κάνει σεξ με περισσότερες από 4.000 γυναίκες, μέσα σε χρόνο dt έγινε viral στο διαδίκτυο, με πολλούς να σχολιάζουν την επίμαχη ατάκα.
Ανάμεσα στους επικριτές του, το μοντέλο βρήκε και γνωστό Κύπριο ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ LIFENEWSCY.COM

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.