LIFESTYLE

Ρωσίδες που πέρασαν από την Πάφο έβαλαν φωτιά στο Instagram (Όχι ΦΩΤΟ – Δείτε ΑΛΜΠΟΥΜ)

Ρωσίδες που πέρασαν από την Πάφο έβαλαν φωτιά στο Instagram (Όχι ΦΩΤΟ – Δείτε ΑΛΜΠΟΥΜ)

Η Πάφος αποτελεί χωρίς συζήτηση ένα απο τους καλύτερους προορισμούς στην Κύπρο για διακοπές. Τον καλύτερο θα λέγαμε εμείς για να είμαστε και ειλικρινείς. Η Πάφος λοιπόν ως ο καλύτερος, πιο ρομαντικός, ποιοτικότερος και πιο «παρθένος» τουριστικός προορισμός του νησιού μας συγκεντρώνει κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες απο κάθε άκρη του πλανήτη.

Η Ρωσία είναι μια απο τις χώρες που μας δίνει κάθε Καλοκαίρι αρκετούς τουρίστες οι οποίοι για μια σειρά απο λόγους επιλέγουν την Κύπρο και την Πάφο για να απολάυσουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πλέον για να βρείς δουλεία είναι πιο χρήσιμο να μιλάς Ρώσικα παρά Ελληνικά ή Αγγλικά.

Γέμισαμε Ρώσους και Ρωσίδες λοιπόν και αυτοί δεν χάνουν στιγμή να αποθανατίζουν τις όμορφες στιγμές που παιρνούν και να τις ανεβάζουν στο διαδίκτυο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και κυρίως στο Instangram όπου στην κυριολεξία το κάνουν να …αναστενάξει.

Βάζοντας μπροστά το χαρακτηριστικό hashtag #Пафос στη γλώσσα τους στέλνουν τις ομορφιές μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη όπου υπάρχουν ρωσσόφωνοι αποτελώντας μια ζωντανη διαφήμιση για την Πάφο μας.

Οι Ρωσίδες σας σύγχρονες …Αφροδίτες εκτός απο τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα στα οποία διαμένουν επιλέγουν τουριστικά σημεία της πάφου, απο την Πέτρα του Ρωμιού μέχρι τον Πωμό για να postάρουν τις φωτογραφίες τους θέλοντας πάντα να δείξουν πως περνάνε καλά και όμορφα στις διακοπές τους.

Το πιο πολυσύχναστο σημείο φυσικά δεν θα μπορούσε να ήταν οτιδήποτε άλλο απο την Πέτρα του Ρωμιού όπου η Αφροδίτη αναδύθηκε μέσα απο τα κύματα σύμφωνα με τη Μυθολογία.

Απολαύστε τις ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top