Την πρότασή του για την ΑΤΑ, κατέθεσε σήμερα Σάββατο (28/1) ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, τονίζοντας ότι «χωρίς να επηρεαστεί η ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων κυπριακών επιχειρήσεων, μπορεί να αποκατασταθεί απόλυτα η αγοραστική δύναμη των εργαζομένων, βάζοντας στην εξίσωση επιπρόσθετα με τη σημερινή ΑΤΑ και τη φορολογική ελάφρυνση».
Αυτούσια η δήλωση του Προέδρου του ΔΗΣΥ:
Έχουν δίκιο οι εργαζόμενοι σε καιρούς πάρα πολύ δύσκολους να ζητούν την αποκατάσταση της αγοραστικής τους δύναμης. Εξίσου δίκαιο έχει και η εργοδοτική πλευρά όταν ανησυχεί για τη βιωσιμότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Μα πάντα υπάρχει ο τρόπος επίλυσης του οποιουδήποτε προβλήματος. Ναι, χωρίς να επηρεαστεί η ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων κυπριακών επιχειρήσεων, μπορεί να αποκατασταθεί απόλυτα η αγοραστική δύναμη των εργαζομένων, βάζοντας στην εξίσωση επιπρόσθετα με τη σημερινή ΑΤΑ και τη φορολογική ελάφρυνση.
Χωρίς δογματισμούς μπορούμε και θα βρούμε λύση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις