ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάντηση του Themaonline στην... ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ για το περιστατικό στο Γ.Ν. Λεμεσού

Απάντηση του Themaonline στην... ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ για το περιστατικό στο Γ.Ν. Λεμεσού

Μετά το δημοσίευμα του Themaonline σχετικά με την καταγγελία 39χρονης για περιστατικό του Σαββάτου 4/2, ο ΟΚΥπΥ απέστειλε ανακοίνωση στους δημοσιογράφους, την οποία καθηκόντως και δεοντολογικά δημοσιεύουμε κατωτέρω.

Όμως ο ΟΚΥπΥ αντί να εισπράξει την κριτική και τα παράπονα του κόσμου ως εποικοδομητική ευκαιρία για να βελτιώνεται, αμύνεται και επιτίθεται σε όσους υποβάλλουν παράπονο.

Η καταγγελία-παράπονο του πολίτη, υποβλήθηκε απευθείας στο Themaonline και μάλιστα διασταυρώθηκε και επιβεβαιώθηκε. Δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτησης

Ως εκ τούτου καλούμε τον ΟΚΥπΥ να βλέπει τα του οίκου του και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες καθημερινά, αλλά και το πως αντιμετωπίζονται οι ίδιοι ως άνθρωποι.

Αντί να ψέξει και να επιπλήξει την νοσηλεύτρια -που για σκοπούς δεοντολογίας δεν γράψαμε στο δημοσίευμα τα όσα ανέφερε στην 39χρονη- επιλέγει να επιτεθεί στον συμπολίτη μας, που "τόλμησε" να κάνει παράπονο.

Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών και των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ 

Σχετικά με δημοσίευμα σε ΜΜΕ ότι στο ΤΑΕΠ του Γ.Ν.Λεμεσου, γυναίκα σφαδαζε από τους πόνους και την άφησαν προκλητικά να περιμένει, ο ΟΚΥπΥ μετά από άμεση διερεύνηση του περιστατικού διευκρινιζει τα ακόλουθα:                     

Η ασθενής προσήλθε στο ΤΑΕΠ του Γ.Ν. Λεμεσού με κοιλιακό άλγος και όχι με συμπτώματα αλλεργικού σοκ, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα και έκανε εγγραφή στις 12:18. 

Έτυχε διαλογής και κρίθηκε ως περιστατικό κατηγορίας 3, δηλαδή περιστατικό που δεν κινδυνεύει άμεσα η ζωή του. Στις 13:05, μόλις ελευθερώθηκε εξεταστική κλίνη, έτυχε ιατρικής εξέτασης, με διάγνωση γαστρίτιδα, μετά τη λήψη φαρμακευτικού σκευάσματος.

Κατά την παραμονή της στο ΤΑΕΠ, έτυχε αιματολογικων εξετάσεων, χωρίς ένδειξη παθολογικών ευρημάτων, πήρε την πρέπουσα φαρμακευτική αγωγή για απαλυνση του πόνου και στις 14:40 έλαβε εξιτήριο.                     

Τέτοια περιστατικά που δημοσιεύονται, χωρίς την πρέπουσα έρευνα και χωρίς τη επίσημη θέση του Οργανισμού, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου και να διασύρουν τους Ιατρούς και Νοσηλευτές, που δίδουν καθημερινά αποθέματα ψυχής και αποδεδειγμένα σώζουν ζωές.

Ο Οργανισμός επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών, είπε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία για την παρουσίαση της Ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top