Λευτέρης Πανταζής - Κόνι Μεταξά: Τραγουδούν μαζί και λιώνουν από αγάπη - Δείτε βίντεο

Λευτέρης Πανταζής - Κόνι Μεταξά: Τραγουδούν μαζί και λιώνουν από αγάπη - Δείτε βίντεο

Ο Λευτέρης Πανταζής έχει μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη του κόρη του. Η Κόνι Μεταξά βρέθηκε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πατέρας της και εκείνος την πλησίασε και μαζί τραγούδησαν μια επιτυχία από τα παλιά.

Πατέρας και κόρη με πάθος, συναίσθημα και πολλή αγάπη ερμήνευσαν το «Πόσο μου λείπεις». Ο Λευτέρης Πανταζής ανέβασε το εν λόγω στιγμιότυπο στο TikTok και οι followers του τους αποθέωσαν στα σχόλια.

«Πολύ συγκινητικό», «Άρχοντας με Α κεφαλαίο», «Δεν είναι όμορφη είναι πανέμορφη, μου αρέσει πολύ αυτή η σχέση που έχετε πάντα έτσι αγαπημένοι», είναι μερικά από τα σχόλια.

 

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

Βρισκόμαστε ενώπιον αυτών των εξελίξεων στο Κυπριακό μετά από δικές μας ενέργειες, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ενόψει της επίσκεψης του ΓΓ των ΗΕ, έχει συγκαλέσει σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE