Σεισμός Τουρκία: Σπαρακτική κραυγή πατέρα - Σκάβει μέσα στα ερείπια για να βρει τις κόρες του

Σεισμός Τουρκία: Σπαρακτική κραυγή πατέρα - Σκάβει μέσα στα ερείπια για να βρει τις κόρες του

Ανατριχίλα προκαλούν συνεχώς οι σπαρακτικές εικόνες από την Τουρκία μετά τους φονικούς σεισμούς.

Εκατοντάδες άνθρωποι και παιδιά θάφτηκαν στα συντρίμμια των σπιτιών τους, με τους διασώστες να παλεύουν με τον χρόνο και το ψύχος για να τα ανασύρουν ζωντανά.

Στα συγκλονιστικά βίντεο που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας είναι και εκείνο ενός πατέρα που χτυπάει και ψάχνει απελπισμένα τα ερείπια του σπιτιού του, καθώς από κάτω βρίσκονται εγκλωβισμένες οι κόρες του.

Τους φωνάζει και χτυπά με πέτρες και μπάζα τα ερείπια, προκειμένου να δώσει το σήμα στα παιδιά του ότι είναι εκεί και τα ψάχνει.

Ο πατέρας δεν χάνει τις ελπίδες του και συνεχίζει να αναζητά την ελπίδα κάτω από τα συντρίμμια.

Μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών είναι στις 21.000 και οι ελπίδες για να βρεθούν επιζώντες εξανεμίζονται.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE