Νέα καρφιά Παμπορίδη: «Τεράστιες ευθύνες στην ηγεσία του ΔΗΣΥ – Πρέπει να αποδοθούν, αφού δεν θ’ αναληφθούν»

Νέα καρφιά Παμπορίδη: «Τεράστιες ευθύνες στην ηγεσία του ΔΗΣΥ – Πρέπει να αποδοθούν, αφού δεν θ’ αναληφθούν»

Νέα «καρφιά» στην ηγεσία του ΔΗΣΥ ρίχνει μέσω Twitter, ο πρώην Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης.

Όπως αναφέρει, «για την ιστορική κρίση στην οποία περιήλθε η κεντροδεξιά υπάρχουν τεράστιες ευθύνες στην ηγεσία του Συναγερμού οι οποίες πρέπει να αποδοθούν αφού μάλλον δεν θ' αναληφθούν».

Προέχει όμως, σημειώνει, ότι «η ατομική ευθύνη καθενός μας για την διατήρηση της ενότητας του Συναγερμού αλλά και της παράταξης».

«Η Κύπρος έχει ανάγκη έναν καθαρό Συναγερμό που πορεύεται με αρχές και αξίες μακριά από διαπλοκές κ ετσιθελισμούς. Ο Συναγερμός πρέπει να παραμείνει ισχυρός για το καλό της Κύπρου και της κοινωνίας. Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους και ας πράξουν ανάλογα», προσθέτει σε συνέχεια του πιο πάνω τιτιβίσματος.

Δείτε το tweet:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE