Νέα καρφιά Παμπορίδη: «Τεράστιες ευθύνες στην ηγεσία του ΔΗΣΥ – Πρέπει να αποδοθούν, αφού δεν θ’ αναληφθούν»

Νέα καρφιά Παμπορίδη: «Τεράστιες ευθύνες στην ηγεσία του ΔΗΣΥ – Πρέπει να αποδοθούν, αφού δεν θ’ αναληφθούν»

Νέα «καρφιά» στην ηγεσία του ΔΗΣΥ ρίχνει μέσω Twitter, ο πρώην Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης.

Όπως αναφέρει, «για την ιστορική κρίση στην οποία περιήλθε η κεντροδεξιά υπάρχουν τεράστιες ευθύνες στην ηγεσία του Συναγερμού οι οποίες πρέπει να αποδοθούν αφού μάλλον δεν θ' αναληφθούν».

Προέχει όμως, σημειώνει, ότι «η ατομική ευθύνη καθενός μας για την διατήρηση της ενότητας του Συναγερμού αλλά και της παράταξης».

«Η Κύπρος έχει ανάγκη έναν καθαρό Συναγερμό που πορεύεται με αρχές και αξίες μακριά από διαπλοκές κ ετσιθελισμούς. Ο Συναγερμός πρέπει να παραμείνει ισχυρός για το καλό της Κύπρου και της κοινωνίας. Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους και ας πράξουν ανάλογα», προσθέτει σε συνέχεια του πιο πάνω τιτιβίσματος.

Δείτε το tweet:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE