Τα βρήκε… σκούρα 46χρονη: Κρατούσε μια ψεύτικη κούκλα για βρέφος και ζητούσε ελεημοσύνη - Φωτογραφία

Τα βρήκε… σκούρα 46χρονη: Κρατούσε μια ψεύτικη κούκλα για βρέφος και ζητούσε ελεημοσύνη - Φωτογραφία

Στην σύλληψη 46χρονης προχώρησε η Αστυνομία Πάφου χθες Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, η οποία κρατούσε μια ψεύτικη κούκλα και ζητούσε ελεημοσύνη.

Μιλώντας στο ThemaOnline, o εκπρόσωπος της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου, ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11:25 το πρωί (13/02), στην διασταύρωση της λεωφόρου Αγίων Αναργύρων και Αγαπήνωρος, όταν μέλη της τροχαίας που ήταν σε περιπολία εντόπισαν μια γυναίκα να διακινείται πεζή στα φώτα κρατώντας στην αγκαλιά της κάτι που ομοίαζε με μωρό και ζητούσε οικονομική βοήθεια.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι αντί για μωρό, κρατούσε μια ψεύτική κούκλα.  Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στην 46χρονη αλλοδαπή και αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφία από την κούκλα που κρατούσε η 46χρονη, η οποία δημοσιεύθηκε στο pafospress:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE