Έκρυψε σε χωράφι 200 γρ. κάνναβης και τον «τσάκωσε» η ΥΚΑΝ την ώρα που έσκαβε – Χειροπέδες σε 26χρονο

Έκρυψε σε χωράφι 200 γρ. κάνναβης και τον «τσάκωσε» η ΥΚΑΝ την ώρα που έσκαβε – Χειροπέδες σε 26χρονο

Ποσότητα κάνναβης πέραν των 200 γραμμαρίων εντόπισε και κατάσχεσε χθες η Αστυνομία, σε ανοιχτή περιοχή της επαρχίας Πάφου. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση 26χρονος κάτοικος Πάφου.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου), εντόπισαν γύρω στις 3μ.μ. χθες, σε ανοικτό χώρο της επαρχίας Πάφου, τον 26χρονο, ο οποίος φέρεται να προσπαθούσε να παραλάβει ποσότητα κάνναβης, η οποία βρισκόταν κρυμμένη σε πλαστική σωλήνα. Στη σκηνή εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, μικτού βάρους 174 γραμμαρίων, ενώ ο 26χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του 26χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, μικτού βάρους τριών γραμμαρίων, ενώ από περαιτέρω έρευνες στην περιοχή, εντοπίστηκαν κρυμμένα μέσα στην άγρια βλάστηση, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα πλαστικό δοχείο το οποίο περιείχε κάνναβη, μικτού βάρους 31 γραμμαρίων.

Εναντίον του 26χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου επανασυνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το συνολικό μικτό βάρος της κάνναβης που κατασχέθηκε ανέρχεται στα 208 γραμμάρια.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE