Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και βρέθηκε… στο κελί - Άκουσε την ποινή του ο οδηγός από τη Λάρνακα

Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και βρέθηκε… στο κελί - Άκουσε την ποινή του ο οδηγός από τη Λάρνακα

Τρεις μήνες άμεση φυλάκιση, 5 βαθμούς ποινής και 60 μέρες στέρηση της άδειας οδήγησης από την ημερομηνία αποφυλάκισής του, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε κάτοικο της πόλης.

Το περιστατικό συνέβη στις 11/12/19 τα μεσάνυχτα στη Λεωφ Σπύρου Κυπριανού, όταν γυναίκα οδηγός αντιλήφθηκε όχημα να οδηγείται αλόγιστα και επικίνδυνα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το ακολούθησε και όταν ο οδηγός σταμάτησε μπροστά από το Πυροσβεστικό σταθμό της Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη ενημέρωσε τον επί καθήκοντι πυροσβέστη και αυτός με τη σειρά του την Τροχαία Λάρνακας και ασθενοφόρο αφού ο οδηγός είχε τραυματιστεί στη μύτη από πτώση στο έδαφος.

Κατά τη περίθαλψη του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, λήφθηκαν δείγματα αίματος για ανίχνευση αλκοόλης και κατά την ανάλυση από το κρατικό χημείο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε με 259 χιλ. του γραμμαρίων αλκοόλης σε 100 χιλ. του λίτρου αίματος.

Από εβδομάδας τα ονόματα για διορισμούς, δηλώνει συνεργάτης του Χριστοδουλίδη

Σταμάτησαν φορτηγό για έλεγχο καυσίμων - Το 'σκασε ο οδηγός γιατί έβαλε πετρέλαιο θέρμανσης αντί κίνησης - Τελικά του πέρασαν χειροπέδες

Φίλαθλος υπέστη ανακοπή στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ - Στο «τσακ» τον έσωσε η ιατρική ομάδα του ΓΣΠ

«Ντου» Αστυνομίας σε αποθήκη - Βρήκαν κλεμμένους καταλύτες και ηλεκτρικά είδη - Φωτογραφία

Φίλαθλος πέταξε αντικείμενο προς διαιτητή στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ - Τον πήρανε στο Τμήμα και αναμένεται να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE