Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και βρέθηκε… στο κελί - Άκουσε την ποινή του ο οδηγός από τη Λάρνακα

Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και βρέθηκε… στο κελί - Άκουσε την ποινή του ο οδηγός από τη Λάρνακα

Τρεις μήνες άμεση φυλάκιση, 5 βαθμούς ποινής και 60 μέρες στέρηση της άδειας οδήγησης από την ημερομηνία αποφυλάκισής του, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε κάτοικο της πόλης.

Το περιστατικό συνέβη στις 11/12/19 τα μεσάνυχτα στη Λεωφ Σπύρου Κυπριανού, όταν γυναίκα οδηγός αντιλήφθηκε όχημα να οδηγείται αλόγιστα και επικίνδυνα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το ακολούθησε και όταν ο οδηγός σταμάτησε μπροστά από το Πυροσβεστικό σταθμό της Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη ενημέρωσε τον επί καθήκοντι πυροσβέστη και αυτός με τη σειρά του την Τροχαία Λάρνακας και ασθενοφόρο αφού ο οδηγός είχε τραυματιστεί στη μύτη από πτώση στο έδαφος.

Κατά τη περίθαλψη του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, λήφθηκαν δείγματα αίματος για ανίχνευση αλκοόλης και κατά την ανάλυση από το κρατικό χημείο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε με 259 χιλ. του γραμμαρίων αλκοόλης σε 100 χιλ. του λίτρου αίματος.

Από εβδομάδας τα ονόματα για διορισμούς, δηλώνει συνεργάτης του Χριστοδουλίδη

Σταμάτησαν φορτηγό για έλεγχο καυσίμων - Το 'σκασε ο οδηγός γιατί έβαλε πετρέλαιο θέρμανσης αντί κίνησης - Τελικά του πέρασαν χειροπέδες

Φίλαθλος υπέστη ανακοπή στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ - Στο «τσακ» τον έσωσε η ιατρική ομάδα του ΓΣΠ

«Ντου» Αστυνομίας σε αποθήκη - Βρήκαν κλεμμένους καταλύτες και ηλεκτρικά είδη - Φωτογραφία

Φίλαθλος πέταξε αντικείμενο προς διαιτητή στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ - Τον πήρανε στο Τμήμα και αναμένεται να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE