ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικαιρότητα και σχηματισμό κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Θεοπέμπτου

Επικαιρότητα και σχηματισμό κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Θεοπέμπτου

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, καθώς και η συγκρότηση κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής ήταν τα κύρια σημεία συζήτησης κατά τη συνάντηση μεταξύ του εκλελεγμένου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασίας Πολιτών Χαράλαμπο Θεοπέμπτου την Πέμπτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του νεοεκλεγέντα Προέδρου, στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Χριστοδουλίδης ενημέρωσε τον κ. Θεοπέμπτου για την πρόθεσή του να συγκροτήσει κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής αποδοχής και την ετοιμότητά του για εποικοδομητική συνεργασία, ειδικότερα σε θέματα που άπτονται του περιβάλλοντος, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα για αξιοποίηση εισηγήσεων από το Κίνημα Οικολόγων.

Όπως αναφέρεται, κατά τη συνάντηση, αντηλλάγησαν απόψεις για θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, ενώ συζητήθηκαν οι προκλήσεις οι οποίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν ως προτεραιότητα.

Νίκος Χριστοδουλίδης και Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, συμφώνησαν όπως ο μεταξύ τους διάλογος συνεχιστεί, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνέρχεται η ΕΚΤ: Πότε αναμένεται η επόμενη μείωση επιτοκίων – Η εικόνα της οικονομίας και η κατάσταση στην Κύπρο

Ηλεκτροδότηση: Πως προκύπτουν οι βλάβες; – Πόσο χρόνο χρειάζεται η αποκατάσταση και πόσο σημαντικό είναι να ενημερώνεται άμεσα η ΑΗΚ

Τον παρακολουθούσε για μέρες σε δρόμο της Λεμεσού – Του έδωσε γροθιά και πρόταξε μαχαίρι εναντίον του

Η προσευχή του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου με θέα τη θάλασσα - Δείτε φωτογραφία

Στάλθηκε μέσω Κύπρου ανθρωπιστική βοήθεια 200 τόνων προς τη ΓάζαΠρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για λύση δύο κρατών»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για λύση δύο κρατών»

«Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για λύση δύο κρατών», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top